Cookies

Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Role Office Managera v Talentice: Od trpělivosti pedagoga po horolezecké výhledy!

V tomto rozhovoru se s námi Denisa Uchytilová podělila o svůj kariérní růst z Team asistentky na Office manažerku a o to, jak zvládá vedení týmu na dálku. Prozradí nám také, jak si dobíjí energii sportem, cestováním a svou velkou vášní – lezením.

  1. Když jsi se rozhodovala pro Talenticu, co byl pro tebe ten hlavní důvod nabídku přijmout?

Pamatuji si, že se mi líbilo, jak byl inzerát napsán přátelsky. A stejně tak probíhal i pohovor s Dari a Adélkou. Co se pracovní stránky týče, líbila se mi různorodost pozice a to, že se mohu mnohé naučit.

  1. Hledala jsi různorodou práci a kariérní posun – splnila ti Talentica tyto představy?

Jednoznačně ano. Práce v officu je vše, jen ne stereotypní, takže o výzvy a různorodost není nouze. Za tři roky jsem měla možnost posunout se z Team asistentky na Office managera, který má více povinností a má pod sebou i lidi, které mentoruje a pomáhá jim k dobrým výsledkům. V tomhle je to opravdu super.

  1. Jak vypadá tvůj běžný den? 

Je těžké popsat přesně můj běžný pracovní den, protože je to opravdu hodně různorodé.
Nicméně, určitě je tam zahrnuta péče o to, aby vše v kanceláři fungovalo tak, jak má. Dále je to úzká spolupráce s naší paní účetní, denní komunikace s dodavateli, klienty a kandidáty. Také participuji na rozvoji nových klientů a na marketingu. Každopádně, na této pozici nikdy nevíte, co bude zítra, takže naplánovat si den dopředu na 100% moc nelze. :)

  1. Aktuálně máš také na starosti malý tým Client relationship specialistek a jde o vedení na dálku. Jak toto zvládáš a má to nějaká úskalí?

V tomhle mám veliké štěstí, i když jsou holky na dálku a vídáme se primárně online, zvládají velký objem práce a domluva s nimi je skvělá. Jsou to naše dlouhodobé externistky, takže už přesně ví, co a jak funguje. Většinou už tedy dolaďujeme pouze maličkosti.

dd

  1. Jednou z tvých zodpovědnosti je i hlídání dodržování procesů a s tím se pojí to, že nám některé věci musíš neustále připomínat. Jaký máš recept na to, abys to s námi zvládla? :)

Musím říct, že toto mě vůbec nestresuje.
Možná je to tím, že jsem studovala pedagogiku a prošla jsem si praxí ve školkách. :D Kolegům trpělivě napíšu email klidně po 3. nebo si ráda s člověkem sednu a vysvětlím mu, co je potřeba udělat, co a kam doplnit a tak dále. :)

  1. Co tě na tvé práci nejvíce baví?

Jak už jsem zmiňovala, určitě různorodost a to, že není práce stereotypní. Každý den jdete do práce s tím, že vlastně nevíte, co budete přesně celý den řešit. Není to určitě pro člověka, který má rád zajetý systém a přesně danou agendu, kterou bude ten den nebo týden vykonávat.

  1. Máš nějakou vtipnou historku ať už spojenou s kolegy, klienty nebo s kandidáty?

Jéjéj, těch bylo spoustu. Ale vzpomněla jsem si na jednoho kandidáta, se kterým jsem mluvila krátce po nástupu do Talenticy. Volala jsem mu, abych si u něj mohla krátce aktualizovat jeho pracovní preference. Pán byl moc milý a z původně krátkého hovoru se stalo 45 minut. Velmi detailně mi popisoval svou současnou práci a povídal o tom, co by chtěl dělat v budoucnu. Vše jsem si pečlivě zapisovala, abychom se mohli podívat, zda pro něj budeme mít nějakou zajímavou pracovní příležitost. Asi pět minut po ukončení hovoru mi od něj přišla zpráva, že mi děkuje za příjemný hovor, vyplnění času jeho cesty autem, ale ať si všechny informace smažu, protože žádnou práci nehledá. :D

  1. Pojďme se přesunout mimo práci, zvládáš work-life balance?

Řekla bych, že ano. Práce v Talentice je dost flexibilní, čehož jsem si vždycky vážila a myslím, že to k tomu hodně přispívá. Pokud někdo má svou práci hotovou, není problém někdy skončit dřív, zařídit si další povinnosti atd. Osobně preferuji hlavně práci z kanceláře, ale možnost HO je taky prima.

  1. Co ráda děláš, když zrovna nepracuješ? Jak dobíjíš své síly?

Jednoznačně cestováním a sportem, ideálně v přírodě. Vždycky jsem na odreagování měla ráda lyžování, plavání, dlouhé procházky po horách a podobné aktivity.
Poslední roky jsem se navíc zamilovala do lezení ať už indoor, tak i na skalách a doporučila bych to každému. Je to skvělý pocit pořád se posouvat dopředu a lézt těžší a těžší cesty a za odměnu vždy dostat krásný výhled ze shora. :)
Dovolené pak trávím hlavně na horách nebo nějakými pěknými GR přechody.

Mohlo by vás zajímat

Blue Professional Gradients Investment Bank Finance LinkedIn Single Image Ad (2)
Rozhovory

Pohled do světa Teamleadera: Poslední roky je nábor celkem divočina!

Jak-skloubit-rodinu-s-podnikáním
Rozhovory

Od cvičení k technice a zpět aneb Jak změnit obor a skloubit rodinu s podnikáním?

malý versus velký tým
Rozhovory

Malý versus velký IT tým? Jak se liší ve vedení?

Další články
Login